Γάμοι – Βαπτίσεις

Το εστιατόριο Γιάννης προσφέρεται για γάμους, βαπτίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, αφού μπορεί να φιλοξενήσει έως 350 άτομα και διαθέτει άνετο parking που μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων.

Εκδηλώσεις

Όταν ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το νέο χώρο του Γιάννη είχαμε στο νου μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ικανοποιώντας μεγαλύτερες απαιτήσεις και εξυπηρετώντας σας ακόμα και στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όπως είναι ο γάμος ή μια βάπτιση. Το καινούριο εστιατόριο Γιάννης είναι ιδανικό για συνεστιάσεις για πολλούς λόγους.  Εκτός του άπλετου χώρου που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μεγάλο αριθμό καλεσμένων, αυτό που μας κάνει να υπερτερούμε είναι ότι στα 30 μόλις μέτρα υπάρχει το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ευφραίμ.

Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης και στη συνέχεια να βρεθείτε χωρίς μετακινήσεις στην πλατεία του εστιατορίου για να ξεκινήσει το πάρτυ σας. Το άνετο parking είναι στη διάθεσή σας ώστε οι καλεσμένοι σας να παρκάρουν και να βρεθούν άμεσα στο χώρο τέλεσης του μυστηρίου. Επιπλέον, παρέχουμε δωμάτιο για τη προετοιμασία της νύφης πριν το μυστήριο και φυσικά θα είναι στη διάθεσή της καθόλη τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης ή της φωτογράφισης.

Λόγω της μόνιμης διαμονής μας στη Νάξο είμαστε στη θέση να αναλάβουμε και την οργάνωση του γάμου ή της βάπτισης που προγραμματίζετε. Από τα διεκπεραιωτικά με τα απαραίτητα για την εκκλησία έγγραφα, έως την εύρεση επαγγελματιών για ανθοστολισμό, φωτογράφηση, μπομπονιέρες κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τα σχέδιά σας, το μενού και να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα, εδώ στον ατμοσφαιρικό χώρο του Γιάννη.